Ketupat Palas Durian Nona

JOM DURIAN!

Introduce our new product launch Ketupat Palas Durian with super awesome introductory price of RM4.99 per packet (at participating outlets)

Penerangan

Another innovative product by Nona, the number 1 leading Ketupat company in Malaysia: longest heritage, widest range, innovators of Ketupat Mini, Lemang, Ketupat Palas and Ketupat Nasi Dagang. It is Ready to Cook product, Source of Dietary Fibre, First Durian Glutinous Rice with Original Musang King Durian raw material in a very convenient packaging.

Ketupat Palas Durian Nona

Ketupat Palas adalah antara juadah tradisi yang popular di Malaysia menggunakan beras pulut. Penyediaan Ketupat Palas cara tradisional adalah amat sukar kerana beras pulut perlu dianyam satu persatu membentuk segitiga dengan menggunakan ‘daun palas’ dan dimasak selama beberapa jam.

Kini, Nona mempersembahkan kombinasi Ketupat Palas dengan buah kegemaran Malaysia, Durian, dan disediakan di dalam pek yang ringkas dan mudah dimasak (hanya 45 minit). Ia diperbuat menggunakan beras pulut dan campuran ramuan yang berkualiti.

Ianya boleh dihidang dengan rendang, serunding atau kuah kacang. Untuk citarasa manis, ianya sesuai disaji bersama gula perang, gula Melaka atau Kaya Nona. Sedia dinikmati bila-bila masa dengan mudah dimana jua.
Ketupat Palas Durian Nona, satu lagi innovasi dari Sri Nona.

Cadangan Hidangan

Suitability and Availability

  • All occasions and all age groups
  • All major supermarkets and hypermarkets