Jalinan Kasih Selera NONA
Ceritera Raya Cik NONA

Setelah dua tahun tak dapat pulang beraya bersama mak dan adik di kampung, akhirnya Nona boleh merancang untuk pulang beraya tahun ini. Tetapi berjayakah Nona dan adiknya Azam untuk pulang beraya dan menjalinkan 'Jalinan Kasih, Selera NONA' bersama mak mereka? Mereka terpaksa mengharungi pelbagai cabaran di sepanjang perjalanan. Tonton #CeriteraRayaCikNona di mana anda boleh membuat keputusan anda sendiri dalam menentukan perjalanan Raya mereka. Selamat menonton!

Jalinan Kasih Selera NONA
Peraduan Raya Bersama NONA

Peraduan AR filter yang telah diadakan semasa Hari Raya 2022, di mana para peserta berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai dan e-baucar NONA bernila lebih dari RM2,000! Klik di sini untuk maklumat lanjut!


View this post on Instagram

A post shared by NONA (@nonamalaysia)

Kecoh Raya NONA Bersama Anis Nabilah dan Wan Sharmila

Dua cef selebriti yang berbakat berkongsi hidangan Hari Raya kegemaran semua! Saksikan cef tempatan kami menyediakan Lontong Ketam ala NONA istimewa menggunakan Ketupat ala Nasi Ayam NONA. Klik di sini untuk video penuh resipi raya NONA ini!

Jalinan Kasih Selera NONA
Resipi-resipi Istimewa Raya NONA

Resipi Raya aslli daripada personaliti sosial media tempatan kami. Resipi ini menggabungkan produk NONA dengan sentuhan kreatif yang pasti menyelerakan! Klik di sini untuk video penuh resipi istimewa raya NONA ini!