Tentang NONA

NONA bermula sebagai sebuah syarikat perdagangan kecil pada tahun 1975 dan seterusnya berkembang menjadi syarikat pengeluaran makanan terkenal menjelang tahun 1988. Kami berbangga dengan akreditasi Halal yang diterima bagi memenuhi permintaan untuk produk Halal yang semakin meningkat. Visi kami adalah untuk mencipta produk yang memenuhi dan memenuhi keperluan pengguna tempatan kami. Pasukan penyelidikan dan pembangunan kami berusaha keras untuk menghasilkan produk yang memenuhi keperluan jangkaan pengguna kami.

Produk utama kami termasuk Ketupat, Sos Berperisa Tiram, Kicap, Teh Halia, Puding dan banyak lagi. Kami bercita-cita untuk menjadi jenama pilihan yang menyampaikan produk berkualiti kepada isi rumah tangga di Malaysia. NONA juga berterima kasih di atas usahasama MATRADE, di mana NONA telah berjaya menembusi pasaran antarabangsa.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan kemudahan memasak kepada pengguna kami dengan gaya hidup yang sibuk dan moden. Produk kami menjadikan masakan lebih mudah, lazat dan penuh dengan kepelbagaian! Ianya pasti akan NONA-kan Harimu!

Pencapaian
2004:

Sijil Pengesahan Halal daripada JAKIM

2016:

Diiktiraf sebagai Pilihan Sos Berperisa Tiram yang Lebih Sihat oleh Kementerian Kesihatan Singapura

2019:

Ketupat Palas Pulut Hitam NONA memenangi Anugerah Emas Inovasi Produk MIFT

2020:

Melancarkan Produk Sachet untuk Sos Masak NONA dan Sos Tiram NONA

Visi

Menyampaikan rasa Asia yang berkualiti kepada dunia

Misi
  • Komited dalam mengekalkan kualiti sebagai keutamaan kami
  • Memberikan pengalaman pengguna peringkat tinggi secara konsisten
  • Membangunkan produk yang inovatif & tulen secara berterusan